Chelsea ontkent megabod op Kaká

De Nijs Michael
| 3 reacties
Chelsea ontkent megabod op Kaká
Foto: © SC

Gisteren liet AC Milan-voorzitter Adriano Galliani optekenen dat Chelsea een "astronomisch bod" had uitgebracht op Ricardo Kaká, de Londense club spreekt deze uitspraken intussen echter tegen.

Het bericht over het bod van Chelsea kwam niet uit de lucht vallen, de topclub uit de Premier League wordt namelijk al weken in verband gebracht met de Braziliaanse topspeler. Kaká, die momenteel op de loonlijst van het Italiaanse AC Milan staat, zou om en bij de 75 miljoen euro moeten kosten. Volgens de voorzitter van Milan heeft de Londense club dus "een astronomisch bod" uitgebracht in Milaan, maar dat ontkennen de Engelsen nu met klem. Volgens Chelsea is er helemaal niet geboden op de Braziliaan.

Ook Andrea Pirlo, eveneens speler van AC Milan, zou in de belangstelling van Chelsea staan, maar erg concreet is die belangstelling niet volgens zijn werkgever. "Naar Pirlo hebben al verschillende clubs geïnformeerd. Maar Pirlo noch zijn zaakwaarnemer hebben zich bij mij gemeld", aldus voorzitter Galliani.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties