Nasri trekt definitief naar Arsenal

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Nasri trekt definitief naar Arsenal
Foto: © SC

Samir Nasri is vanaf vandaag officieel een 'Gunner'. De technisch erg begaafde Fransman komt over van Olympique Marseille en tekende een contract voor vier seizoenen in het Emirates Stadium.

De overgang van Samir Nasri naar Arsenal had nogal wat voeten in de aarde. Er was nogal wat heen en weergeroep tussen de beide clubs en de zaakwaarnemer van het jonge Franse talent. Eind juni al gaf Nasri aan dat hij rond was met Arsenal, maar dat werd ontkent door zijn belangenberhartiger. Sinds deze week zijn alle plooien gladgestreken tussen alle partijen. Een transfersom is niet bekendgemaakt.

De Franse Arsenal-manager Arsène Wenger is zeer te spreken over zijn nieuwe aanwinst. "Hij is jong, snel en technisch vaardig. Hij heeft met Marseille en de Franse nationale ploeg al laten zien dat hij erg veel potentieel heeft. Ik denk dat hij een grote aanwinst wordt voor onze ploeg", aldus Wenger op het digitale thuis van de ploeg.

Nasri speelde op het afgelopen EK 2008 twee wedstrijden voor de Franse nationale ploeg die er al in de eerste ronde uitgekieperd werd. Voor Olympique Marseille speelde hij 145 competitiewedstrijden waarin hij elf keer scoorde. Voor Les Bleus speelde hij al twaalf keer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties