Manchester United wil Chileens supertalent

De Nijs Michael
| 4 reacties
Manchester United wil Chileens supertalent
Foto: © SC

Manchester United wil Alexis Sanchez nog steeds inlijven. Udinese verwees een eerste bod van de Engelse topclub inmiddels naar de prullenmand, maar toch zet het team van manager Ferguson de Chileen niet uit het hoofd.

Zoals gezegd is Alexis Sanchez dus eigendom van Udinese, maar de Italiaanse club verhuurde hem afgelopen seizoen aan het Argentijnse River Plate. Daar deed de polyvalente middenvelder het fantastisch, waardoor de Argentijnse topclub hem graag wil behouden. Udinese en River Plate hebben intussen al rond de tafel gezeten betreffende een definitieve transfer, maar tot een akkoord kwam het nog niet.
 
Manchester United mag dus blijven hopen op de komst van Sanchez, maar de winnaar van de Champions League zal daarvoor toch erg diep in de geldbeugel moeten tasten. Udinese heeft namelijk een prijskaartje van liefst twintig miljoen euro op het hoofd van het negentienjarige supertalent gekleefd. Bij Manchester United zou Sanchez op langere termijn gezien worden als opvolger voor Cristiano Ronaldo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties