Uitzinnige fans willen Drogba in Marseille

T. Coremans
| 1 reacties
Uitzinnige fans willen Drogba in Marseille
Foto: © SC

Eric Gerets en zijn club Olympique Marseille winden er geen doekjes om. De Franse topclub wil de nodige moeite doen om Drogba komend seizoen in de Vélodrôme aan het werk te zien.


Realistisch lijkt het allemaal niet. Eén van de duurste spelers op deze planeet financieren is geen gemakkelijke zaak. Mede daardoor namen meer dan 20.000 fans de zaak in eigen handen. Via een rekeningnummer kunnen alle fans die wensen een bijdrage leveren om de Ivoriaanse goalgetter naar de Zuid-Franse stad te loodsen. Tot op heden staat er vier miljoen euro op die speciale rekening te pronken.

Het bestuur van Marseille reageert gelaten. ‘De actie toont hoe onze fans achter de club staan. Het is een enorm mooi gebaar maar we moeten realistisch blijven. Al kunnen we Drogba zijn afkoopsom betalen, dan nog lijkt zijn loon te hoog voor onze normen’, aldus Pape Diouf, voorzitter van Olympique Marseille.

Drogba zelf lijkt meer geneigd in een andere Europese topclub geïnteresseerd te zijn. Barcelona, AC Milan en Internazionale toonden al interesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties