Stijnen: 'Geen sentiment bij goed bod'

Nico Wieme
| 0 reacties
Stijnen: 'Geen sentiment bij goed bod'
Foto: © SC

SC Heerenveen deed vrijdag een ‘belachelijk’ bod op Stijn Stijnen. De Club Bruggedoelman geeft toe dat hij niet aast op een transfer, maar dat de deur voor hem niet per se gesloten is.

Stijn Stijnen voelt zich goed bij Club Brugge. Ondanks de interesse van SC Heerenveen blijft de nationale doelman uiterst kalm. Zijn contract bij de Brugse topklasser loopt nog tot medio 2011. Haast om te vertrekken heeft de Limburger niet.
 
“Ik heb mijn contract in Brugge met mijn volle verstand verlengd”, beweert de Limburger in Het Belang van Limburg. “Ik ben bij Club aan mijn negende seizoen toe en dat is niet niks.”
 
“Ik ben aardig bezig om in de voetsporen te treden van absolute monumenten als Gert Verheyen en Dany Verlinden”, gaat Stijnen verder. “Club beschouwt me duidelijk als één van de spelers die de kar trekken in de ploeg.”
 
Toch laat de interesse van Heerenveen de doelman niet onberoerd. “Maar je weet nooit. Ik ben niet hypocriet. Als zowel Club als ikzelf beter worden van een goed bod en een mooie transfer, dan mag het sentiment niet meespelen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties