Rijmenam geklopt door Wavria

Rijmenam geklopt door Wavria

In de provincie Antwerpen werken de provinciale clubs in de voorbereiding elk weekend een wedstrijd in het kader van de Beker van Antwerpen af. Gisteren stonden Wavria en Rijmenam tegenover elkaar. Wavria trok aan het langste eind.

Vierdeprovincialer Rijmenam begon aan de wedstrijd zonder Rolf Janssens. Die had afgelopen donderdag op training een eleptische aanval gekregen en blesseerde zo zijn heup. Ook Kristof Wijns (door blessure moeten stoppen met voetballen) was er niet bij.

Wavria, een club die zich vorig seizoen via de eindronde wist te handhaven in tweede provinciale, zag hoe de bezoekers goed aan de partij begonnen via enkele goede kansen voor Jeroen Trogh. Na 25 minuten klom de thuisploeg wel op voorsprong. Yves Andries nam het doelpunt voor zijn rekening. Sim Wijns kon nog voor de pauze de score verdubbelen. Voor Rijmenam trof Trogh nog de paal.

Na de onderbreking probeerde Rijmenam weerwerk te bieden. Dat resulteerde in een aansluitingsdoelpunt via Tom Vanhooreweghe. Diezelfde Vanhooreweghe knalde wat later op de dwarsligger. Toch zou de overwinning uiteindelijk in Wavria blijven. Bert Wets vloerde de bezoekende goalie tien minuten voor tijd vanop vrijschop.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (2A)

Nieuwste reacties