De Sutter: 'Ik zat laatste kwartier volledig kapot'

De Sutter: 'Ik zat laatste kwartier volledig kapot'

Tom De Sutter had het zaterdag niet gemakkelijk tegen Anderlecht. De aanvaller speelde zijn eerste wedstrijd met inzet sinds 3 februari.

“De laatste vijftien minuten zat ik er compleet door, maar ik heb niet om een vervanging gevraagd”, aldus De Sutter. Stijn De Smet verdedigt zijn ploegmaat: “Je mag niet verwachten dat hij er na zes maanden afwezigheid ineens terug staat.”
 
Gewond dier
 
Tegen Anderlecht slaagde Cercle er niet in te flitsen zoals vorig seizoen. “Een eerste match met inzet is altijd wat aanpassen”, weet De Sutter. “Anderlecht heeft al twee matchen op niveau achter de rug. De juiste moment tegen hen? Een gewond dier is altijd gevaarlijk.”
 
De Sutter wil ook geen excuses zoeken. “Het veld ligt niet goed, maar daar mogen we het niet op steken. Zij waren super efficiënt en bij ons kwam de laatste pass er nooit uit. Maar tegen Anderlecht kan je altijd verliezen. Is dat met 0-1 of 0-3, dat maakt eigenlijk weinig verschil.”
 
Transfer
 
De voorbije maanden werd de groen-zwarte aanvaller meermaals in verband gebracht met Anderlecht, maar dat legt De Sutter naast zich neer. “Ik heb geen problemen om mij te concentreren. Mijn manager houdt zich met al mijn zaken bezig. Ik denk alleen maar aan Cercle.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties