Johan Boskamp zondag in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 1 reacties
Johan Boskamp zondag in Studio 1
Foto: © SC

Zondag in Studio 1 praat Frank Raes met Johan Boskamp, Jan Wauters en Gilles De Bilde. Er zijn verslagen van Roeselare - Club Brugge en van Cercle Brugge - Standard.

Zondagavond komen onze twee vertegenwoordigers van de UEFA-beker in actie: Club Brugge en Standard. Eerst ontvangt Roeselare Club Brugge en dat belooft geen gemakkelijke avond te worden voor Club. Van de vijf vorige wedstrijden op Schiervelde kon Club maar één keer winnen. Kan Club even goed presteren als tegen Young Boys Bern of haalt Roeselare-coach Geeraerd de broodnodige punten om uit de degradatiezone weg te geraken? Later op de avond staan de twee mooist voetballende ploegen van vorig seizoen tegenover elkaar: Cercle Brugge en Standard. Cercle hoopt de draad van vorig seizoen zo snel mogelijk weer op te pakken. En Standard voetbalt in een Europese roes. Voor de Champions League beet Liverpool zijn tanden bijna stuk op een stug en taai Standard. Donderdag schakelden de Rouches verdiend die andere club uit Liverpool, Everton, uit in de UEFA-beker.

Voor Dender en Johan Boskamp staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. Dender trekt naar Tubize, voorlopig de laatste in de stand. Zondag in Studio 1 blikt Boskamp terug op het duel onderaan in de klassering en zijn werk in Dender. Vanaf maandag ligt ook 'Geen gezeik' in de winkels, dat is de biografie van Johan Boskamp. Bij Frank Raes licht hij al een tip van de sluier.

Johan Boskamp heeft nog meer in petto zondagavond. Hij stelt de Rode Duivels op in Dokter Sokker. Hoe moeten de Rode Duivels spelen om op de wereldbeker in Zuid-Afrika te geraken? Boskamp, die met Anderlecht drie keer op rij landskampioen werd, is de ideale man om zijn Belgisch elftal op te stellen.

Studio 1, zondag 5 oktober om 23u10 op één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties