Lokeren pakt punt bij Charleroi

Dirk Pieters
| 1 reacties
Lokeren pakt punt bij Charleroi

Charleroi en Lokeren deelden zaterdagavond de punten. In een aangename wedstrijd stond na negentig minuten de 1-1 eindstand op het bord. Vooral Charleroi mag daar niet tevreden mee zijn.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor de bezoekers. Al na twee minuten deed aanvaller Golan de netten trillen. Ook nadien bleven de bezoekers baas, maar verder uitlopen zat er niet in. Charleroi kwam na twintig minuten beter in de wedstrijd en dat resulteerde even later in de gelijkmaker. Iajour bracht de bordjes na goed een half uur spelen in evenwicht. Ook nadien bleef de wedstrijd op en neer gaan en Charleroi kreeg de beste kansen, maar doelman Copa was alert op pogingen van Benjelloun en Iajour. Uiteindelijk bleef het 1-1. 

Zo goed de eerste helft was, zo slecht was het na de pauze. Beide ploegen hadden duidelijk geen zin meer in goed voetbal en ook kansen vielen er nauwelijks te noteren. Enkel Iajour en Maazou waren nog dicht bij een treffer, maar over de hele lijn viel er nauwelijks iets te beleven. Lokeren pakt zijn vijfde gelijkspel van het seizoen. Charleroi blijft ook na negen speeldagen in de rechterkolom hangen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties