Verbist: 'Geluk ontbreekt'

Nico Wieme
| 0 reacties
Verbist: 'Geluk ontbreekt'

Bram Verbist baalde als een stekker na de 1-2-nederlaag van Cercle tegen Dender. De Brugse doelman vindt dat het geluk zijn ploeg momenteel in de steek laat.

“Ik vind dit klote”, begon Bram Verbist zijn praatje. “Ik heb twee ballen gezien op heel de match en het zijn er dan nog die ik uit mijn netten mag halen. Al moet ik toegeven dat het twee mooie goals waren. Dender gaat hier met de drie punten lopen. Suleymane Smajic mag nog 100 keer proberen vanuit die positie naar doel te trappen, dat lukt hem nooit meer.”
 
Cercle ziet, net als vorige week, de tegenstander weer met de buit lopen. “Ik heb wel een ander gevoel dan vorige week tegen Club: toen hebben we goed gespeeld, nu niet. Op het moment dat de bezoekers op 1-2 komen, brengen zij Sylla in, een snelle man. Je weet dat er dan ruimte zal komen.”
 
Verbist vindt niet dat je dit Cercle mag vergelijken met de ploeg van vorig jaar. “Bij momenten spelen we het spel van vorig jaar. Toen zat alles mee, nu gaat alles tegen. Kijk maar naar die bal op de paal van Stijn De Smet. Het geluk ontbreekt gewoon. De kansen zijn er en ik kan niemand iets verwijten, want iedereen doet zijn best.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties