Interview Onyewu: "Niet in ons spel"

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Onyewu: "Niet in ons spel"
Foto: © SC

Standard-verdediger Oguchi Onyewu baalde na de uitschakeling in de beker. “We hebben het aan ons zelf te danken”, aldus de Amerikaan.

Onyewu stak na de wedstrijd tegen Kortrijk de hand in eigen boezem. “Er waren heel veel slordigheden bij ons zodat we niet in ons spel kwamen. Naar het einde toe lieten we ook nog eens de kansen liggen. We hebben het dus enkel en alleen aan onszelf te danken.”
 
Dat Standard met een veredeld B-elftal speelde wou de rijzige verdediger niet gezegd hebben. “Sommige jongens hebben bewezen dat ze dicht bij een basisplaats staan. Als we vandaag de kansen afmaken, praat niemand over die spelers. Zelf kwamen we na de eerste 45 minuten niet meer in de problemen. Als je dan moet verliezen met de strafschoppen is dat altijd zwaar om te verteren.”
 
Wij wilden nog graag weten of drie wedstrijden in zes dagen niet te veel van het goed was. “Nee, dat zou maar al te gek zijn. De Europese wedstrijd en de gewonnen competitiewedstrijd hebben ons een boost gegeven. Nu hebben we even rust en dan wordt het focussen naar Lokeren.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties