Leekens: 'We speelden zeer goed tegen sterk Standard'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Leekens: 'We speelden zeer goed tegen sterk Standard'

Lokeren kreeg de voorbije speeldagen een erg moeilijk programma. Gisteren kreeg zwart-wit landskampioen Standard op bezoek en vorige week zakten de troepen van Georges Leekens af naar het veld van vicelandskampioen Anderlecht. Toch is de balans positief.

Lokeren graaide in het Astridpark drie punten mee en ook gisteren hielden Maazou en co een topclub in bedwang. Standard kwam namelijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel op Daknam. "We speelden zeer goed tegen een sterk Standard", maakt oefenmeester Leekens zijn analyse na de match.

"In het begin liep het moeilijk, maar door Golan wat meer terug te schuiven, verliep het nadien beter. De snelle gelijkmaker was geen gevolg van concentratieverlies. Standard is nu eenmaal gevaarlijk op stilstaande fasen en kon daar ook optimaal van profiteren via de lengte van Onyewu."

Bij Lokeren speelde Moussa Ouwo Maazou zich andermaal in de kijker. De Lokerse topschutter verschalkte Espinoza en zette zijn team zo op voorsprong. Toch zal de spits uit Niger ook volgend jaar nog te zien zijn bij Lokeren, althans als het van Leekens afhangt. "Wie Maazou wil, zal met veel geld over de brug moeten komen. Na het vertrek van João Carlos kunnen we de ploeg niet verder laten verzwakken", aldus de oefenmeester.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties