Ceulemans: 'Westerlo het Cercle van vorig jaar'

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Ceulemans: 'Westerlo het Cercle van vorig jaar'

VC Westerlo trekt morgenavond naar het Astridpark voor de topper tegen RSC Anderlecht. De kempenaars reizen met veel ambitie naar de hoofdstad. Trainer Jan Ceulemans spreekt de hoop uit dat Westerlo het nieuwe Cercle kan worden.

"Het is hier de voorbije week erg druk geweest. Heel veel persmensen zijn hier over de vloer gekomen. Ik vind dit leuk voor de ploeg en ik denk dat al die belangstelling ook wel terecht is", zegt Jan Ceulemans, trainer van Westerlo, op Sporza Radio.

Ceulemans vindt dat zijn team ambitie moet hebben tegen Anderlecht. "Paarswit is wel niet slecht bezig. Zowel tegen Lokeren als tegen Club Brugge hadden ze kunnen winnen. We gaan morgen wel kansen krijgen op Anderlecht en de jongste weken hebben we er niet veel nodig om te scoren. Dat is wel een serieus pluspunt", zegt de Caje

"Wij hopen dit jaar te realiseren wat Cercle Brugge vorig jaar kon. Ieder seizoen is er wel een 'onbekende' ploeg die bovenin kan meedraaien. Vorig jaar was dat Cercle, nu zijn wij het. Hier moeten we dan ook volop van genieten", besluit Jan Ceulemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties