De Sutter: 'Weet niet wat jullie nog mogen verwachten'

Nico Wieme
| 7 reacties
De Sutter: 'Weet niet wat jullie nog mogen verwachten'

Tom De Sutter moest zich tegen KV Mechelen tevreden stellen met een plaats op de bank. Pas in de loop van de tweede helft mocht de kersverse Anderlechtaanwinst het veld betreden. De Sutter had de bui in de loop van de week al zien hangen.

Geen Tom De Sutter in de basiself van Cercle Brugge tegen KV Mechelen. Pas halfweg de tweede helft mocht de spits nog een staaltje van zijn kunnen tonen.
 
Had je verwacht dat je plaats op de bank zou moeten nemen?
 
De Sutter: “Eigenlijk wel. Ik was de laatste weken niet goed bezig. De kern is ook verbreed. Het dipje waarin ik nu verkeer na mijn blessure van vorig jaar was te verwachten. Ik kan na die lange revalidatie niet onmiddellijk op niveau spelen.”
 
Leg je je neer bij een invallerstatuut tot het einde van de heenronde?
 
De Sutter: “Helemaal niet, maar de trainer maakt keuzes en die moet ik respecteren. Ik zal mij terug moeten bewijzen om in de ploeg te komen. Dat zal niet per se tijdens invalbeurten moeten gebeuren, maar vooral op training.”
 
Hoe ziet de onmiddellijke toekomst van Cercle eruit?
 
De Sutter: “Het is duidelijk dat we schrik hebben om te voetballen en doelpunten tegen te krijgen. Vandaag hebben we echter volwassen gespeeld. Ik hoop dat Cercle nu eindelijk eens een reeks kan neerzetten. Met Genk, Gent en Westerlo hebben we nu drie mooie matchen op rij. Met onze prestatie tegen Malinois hebben we veel vertrouwen getankt.”
 
Wat mogen we nog van Tom De Sutter verwachten voor Nieuwjaar?
 
De Sutter: “Daar kan ik je niet op antwoorden. Ik zou echt niet weten wat je nog van mij mag verwachten. We zien wel. Ik doe in ieder geval mijn best.”
 
Bedankt voor dit gesprek, Tom.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties