Oris denkt misschien aan vertrek uit Bergen

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Oris denkt misschien aan vertrek uit Bergen
Foto: © SC

Kevin Oris, spits bij AEC Bergen, moest tegen Club Brugge op de bank beginnen. De Henegouwers haalden Oris om doelpunten te scoren, maar dat lijkt de Kempenaar in de Borinage niet echt te lukken.

Kevin Oris zei vorige week nog dat hij de kritiek op zijn persoon begreep. Hij scoorde dit seizoen nog maar één keer, terwijl hij in de lagere reeksen met de ogen dicht goals maakte.

Het feit dat Oris amper één doelpunt kon scoren, wordt hem in Bergen erg zwaar aangerekend. Vandaar dat hij op de bank moest beginnen tegen Club Brugge. "Ik besef erg goed dat een spits moet scoren. De laatste weken is het me niet gelukt, maar aan een gebrek aan inzet heeft het niet gelegen", zegt Oris in de krant Het Laatste Nieuws.

"De slag in mijn gezicht zaterdag was groot toen ik vaststelde dat er in mijn plaats twee ploegmaats speelden die de afgelopen week amper hadden getraind. Deze situatie maakt me niet gelukkig. Ik trek er vooralsnog geen conclusies uit, maar als er de komende weken niets verandert, valt een vertrek in januari zeker niet uit te sluiten", besluit een ontgoochelde spits. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties