Anderlecht wil niet betalen voor terugkeer Proto

Mathias Dumarey
| 36 reacties
Anderlecht wil niet betalen voor terugkeer Proto

Anderlecht wil de uitgeleende Silvio Proto terughalen om de langdurig gekwetste doelman Daniel Zitka te vervangen. De onderhandelingen met Germinal Beerschot lijken echter niet makkelijk te verlopen.

Herman Van Holsbeeck, de manager van Anderlecht, was de voorbije dagen in Ivoorkust. Nu hij weer in België is, kunnen de onderhandelingen met Germinal Beerschot omtrent de terugkeer van doelman Silvio Proto, die muurvast lijken te zitten, weer hervat worden.

"De komende dagen zal ik eens praten met de spelers die Germinal Beerschot op het oog heeft en die ook voor ons bespreekbaar zijn. Ik kan echter niemand verplichten om voor een half jaar naar Antwerpen te verhuizen", aldus Van Holsbeeck in de krant Het Laatste Nieuws.

De namen van Stanislav Vlcek, Dmitry Bulykin en Oleksandr Iakovenko worden genoemd, maar een verhuis zien ze niet echt zitten. Van Holsbeeck beseft ook dat als de onderhandelingen niets opleveren, Anderlecht toch zal moeten uitkijken naar een andere doelman. "Germinal Beerschot geld geven voor een door ons uitgeleende doelman, dat gaan we niet doen", besluit Van Holsbeeck. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties