Geen Duivels en mogelijk geen bekerfinale in Brussel

Nico Wieme
| 3 reacties
Geen Duivels en mogelijk geen bekerfinale in Brussel

Het is nog onduidelijk of de finale van de Beker van België dit seizoen in het Koning Boudewijnstadion kan plaatsvinden. De Belgische Voetbalbond (KBVB) ontving van de Stad Brussel een brief waarin werken aan het stadion worden aangekondigd.

De Stad Brussel heeft de KBVB laten weten dat het tot midden mei geen beroep kan doen op het Koning Boudewijnstadion als thuishaven voor interlands en de bekerfinale. De stad laat weten dat het van begin februari tot 15 mei aanpassingswerken plant op de Heizel.
 
Door die werken kunnen de Rode Duivels al zeker niet in het Boudewijnstadion spelen tegen Slovenië (11/02/2009) en Bosnië-Herzegovina (28/03/2009). De KBVB beslist eerstdaags in welke stadions deze wedstrijden zullen afgewerkt worden.
 
Of de bekerfinale op 24 mei 2009 met zekerheid in het Koning Boudewijnstadion kan  gespeeld worden, is voorlopig nog onduidelijk. De bond heeft aan de stad Brussel verduidelijking gevraagd, zodat kan bepaald worden wanneer het stadion (en het voetbalveld) precies in gebruik kan genomen worden.
 
Op basis van deze verduidelijking kan de KBVB beslissen in welk stadion de finale gespeeld zal worden. Mogelijk wordt er met een heen- en terugwedstrijd gewerkt. De KBVB hoopt snel duidelijkheid te kunnen verschaffen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties