'Blessure Fadiga zorgde voor aanvaring met coach'

Nico Wieme
| 15 reacties
'Blessure Fadiga zorgde voor aanvaring met coach'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet ernaar uit dat de dagen van Khalilou Fadiga bij Germinal Beerschot geteld zijn. Woensdag hebben speler en club een onderhoud over zijn toekomst en voorlopig moet de momenteel geblesseerde speler zich niet meer melden op de club.

Het huwelijk tussen Khalilou Fadiga en Germinal Beerschot lijkt geen succes te worden. De ex-Club Bruggespeler haspelde totnogtoe slechts tien wedstrijden af voor de Antwerpenaren, maar daarin kon hij de ploeg nog geen al te grote diensten bewijzen. Ook over zijn ingesteldheid is men op het Kiel niet te spreken.
 
Dat Fadiga vorige week geblesseerd terugkeerde van de afscheidsmatch van de Egyptenaar Nader El-Sayed zorgde voor de nodige wrevel bij coach Aimé Anthuenis. “De trainer wilde Fadiga donderdag laten aantreden in de beloftematch tegen KV Mechelen en hij kon er niet om lachen dat Khalilou geblesseerd was”, vertelden insiders aan Het Laatste Nieuws. “Dat leidde tot een aanvaring tussen speler en coach.”
 
Bij Germinal Beerschot willen ze maar wat graag af van het dure contract van de Senegalees om zo ruimte te creëren voor nieuwe spelers. In dat geval dreigt de B-kern voor Fadiga, al ligt dat juridisch nogal moeilijk. Een rechter zou dit kunnen beschouwen als een verhindering om zijn beroep uit te oefenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties