Stadionverbod hangt Bölöni boven het hoofd

Nico Wieme
| 20 reacties
Stadionverbod hangt Bölöni boven het hoofd
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni beheerste de afgelopen dagen het nieuws door zijn dubieuze gedrag tijdens Club-Standard en door de giftige pijlen die hij nadien richting Brugge afvuurde. De kans bestaat nu dat de coach van Rouches een stadionverbod opgelegd krijgt.

De Brugse politie heeft een proces-verbaal opgesteld tegen Laszlo Bölöni. De Standardcoach riskeert een stadionverbod en een boete. Volgens de politie maakte Bölöni maar liefst vijf inbreuken op de voetbalwet, toen hij na de rust tussen de Clubfans plaatsnam.

Bölöni ging in de eerste helft en tijdens de rust diverse keren zijn boekje te buiten door in te gaan tegen de beslissingen van het arbitrale viertal. Hoofdscheidsrechter Jérôme Efong Nzolo stuurde de Roemeen daarop naar de tribune, waar Bölöni dan rustig ging zitten tussen de supporters van de thuisploeg. Hij sloeg aan de praat met zijn twee naaste buren, knuffelde hen en bond de sjaal van een van hen om de nek. De andere kreeg na de wedstrijd het truitje van Milan Jovanovic.

Door zijn optreden bezondigde Bölöni zich onder andere aan provocatie, zat op een zitje waarvoor hij geen ticket had en klom twee keer over een omheining. De excentrieke trainer van de Rouches riskeert voor deze inbreuken een stadionverbod en een boete.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties