Roeselare haalt nog eens drie spelers

De Nijs Michael
| 14 reacties
Roeselare haalt nog eens drie spelers

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare staat momenteel op een laatste plaats in de Jupiler Pro League, maar de West-Vlamingen geven zich niet gewonnen. Vandaag haalde de club liefst drie versterkingen in huis.

Zo haalt Roeselare Sherjill Mc Donald opnieuw naar ons land. De voormalige Anderlechtspeler komt over van het Engelse West Bromwich Albion. Naast Anderlecht en West Bromwich staan ook Hereford en AGOVV op het CV van de 24-jarige aanvaller.

Daarnaast komt ook Harrie Gommans (foto) de rode lantaarn uit de hoogste afdeling versterken. De Belgische competitie is zeker geen onbekend terrein voor de Nederlander, Gommans stond in het verleden namelijk al op de loonlijst van Westerlo. Die club ruilde hij in 2005 in voor het Nederlandse Vitesse, maar daar kon hij de verwachtingen nooit helemaal inlossen. Vervolgens ging hij aan de slag bij Roda JC, maar ook daar vergaat het de spits niet echt goed, hij verscheen in Kerkrade amper drie keer aan de aftrap. Nu zet Gommans zijn carrière dus verder bij Roeselare.

Tot slot heeft Roeselare ook Mladen Lazarevic onder contract gelegd. De speler van Partizan Belgrado ging afgelopen week mee op stage met de West-Vlaamse topklasser en mocht aantreden in de oefenwedstrijd tegen Vitesse. Blijkbaar heeft de Serviër een goede indruk gemaakt op de technische staf, want de 24-jarige testspeler tekende vanavond een contract op Schiervelde.

Zo heeft Roeselare er meteen zes nieuwe aanwinsten bij. Eerder deze winter haalde de rode lantaarn namelijk al Arturo Ten Heuvel, Jérémy Huyghebaert en Ivan Perisic naar Schiervelde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties