Maâzou wil zo snel mogelijk naar Rusland verhuizen

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Maâzou wil zo snel mogelijk naar Rusland verhuizen
Foto: © SC

Moussa Maâzou zit met zijn gedachten al in Rusland. De topschutter van de Belgische competitie wil zo snel mogelijk een gesprek met zijn club SC Lokeren en wil volgende week al in Moskou trainen.

Zondag speelt Lokeren een belangrijke thuiswedstrijd tegen RC Genk. Voor Moussa Maâzou wordt dat waarschijnlijk een afscheid aan het publiek van Lokeren. "Hopelijk is de wedstrijd tegen Genk de laatste die ik in België zal spelen. Ik zit met mijn hoofd al volledig bij CSKA Moskou. Ik kan 's nachts amper nog slapen, zo erg is het", zegt Maâzou in de krant Gazet van Antwerpen.

"Tijdens de wedstrijd probeer ik me toch nog te concentreren, maar ik ben toch niet meer dezelfde als vroeger. Ik heb een jaar lang alles gegeven voor Lokeren en de club kan ook niet meer degraderen. Er valt niets meer te verliezen", gaat de aanvaller uit Niger verder.

"Ik wil nu zo snel mogelijk met voorzitter Roger Lambrecht praten want anders zal de situatie onleefbaar worden. Of ik het jammer vind dat ik bij een vroegtijdig vertrek geen topschutter zal worden? Ik vind veertien doelpunten in achttien wedstrijden ook niet slecht. Ik moet aan mijn toekomst denken. Hoe sneller ik in Moskou ben, hoe beter", besluit Maâzou.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties