Voetbalkrant Manager: Hebt u nog een geldige ploeg?

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Voetbalkrant Manager: Hebt u nog een geldige ploeg?
Foto: © SC

De transfermercato in de voetbalwereld ligt achter de rug. Bij Voetbalkrant.com is de transferperiode echter nog niet voorbij. Deelnemers van Voetbalkrant Manager moeten voor de 22ste speeldag (14-15 februari) terug een geldige ploeg hebben.

Wanneer heb ik een geldige ploeg?
 
Een ploeg is pas geldig als er maximum drie spelers van één ploeg geselecteerd zijn. Heb je bijvoorbeeld vier spelers van Anderlecht (Juhasz, Gillet, Legaer en de getransfereerde De Sutter), dan is je ploeg ongeldig en zal je geen punten meer verdienen.
 
Wat moet ik doen?
 
In het begin van het seizoen kreeg je vijf transfers. Deze kan je gebruiken om een geldige ploeg op de grasmat te brengen.
 
Ik heb mijn vijf transfers al opgebruikt of beschik niet meer over voldoende transfers. Wat nu?
 
Geen probleem. Indien je geen geldige ploeg meer kan vormen met je vijf transfers, dan moet je een transferverzoek indienen door een mail te sturen naar bart@voetbalkrant.com. Je ploeg wordt dan gecontroleerd en de transfer wordt, indien hij noodzakelijk is, manueel doorgevoerd.
 
Tot wanneer mag ik transfereren?
 
Je kan je wissels doorvoeren tot een half uur voor aanvang van de eerste wedstrijd van de 22ste speeldag. Dat is Germinal BeerschotCercle Brugge op 14 februari om 18.00. De transfers moeten ons dus ten laatste om 17.30 uur bereiken.
 
Ik had de voorbije weken geen geldige ploeg. Kan ik nu niet meer winnen?
 
Toch wel. Tijdens de transferperiode zelf werd er geen rekening gehouden met de geldigheid van je ploeg. Iedereen maakt dus aanspraak op de punten van de voorbije drie speeldagen, ook al had je vier spelers van één ploeg in je selectie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties