Erwin Koeman wil Juhasz in Premier League zien

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Erwin Koeman wil Juhasz in Premier League zien
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Roland Juhasz (foto) presteert dezer dagen uitstekend bij Anderlecht. Erwin Koeman, de bondscoach van Hongarije, is niet verrast maar zou de centrale verdediger graag aan de slag zien in de Engelse Premier League.

In HLN zegt Erwin Koeman vandaag dat Roland Juhasz het ook in de nationale ploeg uitstekend doet in de centrale verdediging. "Ondanks zijn lengte is hij ook verdedigend snel. Net als bij Anderlecht is hij bij ons ook gevaarlijk met de kop, zowel bij aanvallende als bij verdedigende acties", aldus de ex-coach van Feyenoord Rotterdam.

Anderlecht is volgens Koeman geen eindpunt voor Juhasz. "Hij is 25 jaar. Als de gelegenheid er komt om naar een grotere competitie te vertrekken, moet hij gaan. De Premier League is hem op het lijf geschreven. Het is ook zijn spel. Als hij voor een Engelse subtopper kiest, kan hij later nog altijd doorgroeien naar de absolute top. Hij kan nu al in eender welke competitie in eender welke club slagen. Ook bij pakweg Liverpool zou hij zijn mannetje kunnen staan", besluit Koeman.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties