Mathijssen: 'Westerlo veel beter dan Genk'

Nico Wieme
| 4 reacties
Mathijssen: 'Westerlo veel beter dan Genk'
Foto: © SC

Jacky Mathijssen kon zich perfect verzoenen met het 1-1-gelijkspel van Club Brugge op het veld van Westerlo. De Clubcoach vond dat zijn team niet voldoende op niveau had geacteerd.

“Als je met een kleine voorsprong de tweede helft ingaat, dan weet je dat Westerlo risico’s zal nemen”, begon Jacky Mathijssen zijn praatje. “Wij hebben daar echter niet goed genoeg op gereageerd. De oplossingen kwamen er niet altijd goed uit en de constante ontbrak.”
 
De Club Bruggetrainer was wel onder de indruk van de tegenstander. “Het moet gezegd dat dit Westerlo veel beter was dan Genk vorige week bij ons in Brugge en het verklaart ook voor een stuk waarom wij vandaag minder goed voor de dag kwamen. Ons middenveld werd te weinig in het spel betrokken en er was ook veel te weinig rust in de ploeg.”
 
Mathijssen reageerde geprikkeld op de vraag waarom Karel Geraerts op de rechtsachter stond. “Kijk, ik begrijp eerst en vooral niet goed waarom Karel door de pers als een ‘katalysator’ wordt gebruikt om negatieve berichtgeving tot bij Club Brugge te brengen. Als hij daarentegen bereid is om voor Club Brugge op deze positie te spelen, dan kan ik dat alleen maar toejuichen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties