Van Wijk laat kritische fan zichzelf belachelijk maken

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Van Wijk laat kritische fan zichzelf belachelijk maken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Van Wijk (foto), de trainer van SV Roeselare, heeft een kritische fan zichzelf belachelijk laten maken op het oefenveld van de West-Vlaamse club. Hij mocht een training van het A-elftal leiden en bakte er werkelijk niet van.

De man had getelefoneerd naar SV Roeselare om met kritiek te spuien, maar hij wist niet meteen dat hij Dennis Van Wijk zelf aan de telefoon had. Aanvankelijk gaf de Roeselare-trainer zijn identiteit niet vrij, maar even later nodigde hij de man uit om een training te komen geven aan het eerste elftal.

Bij aanvang van de bewuste training stelde Van Wijk de man voor aan de spelersgroep en hij liet hem vervolgens de opwarming leiden. Omdat de arme man er werkelijk niets van bakte, vroegen de spelers aan Van Wijk om hen uit hun lijden te verlossen. Na een gesprekje met Van Wijk droop de man af.

De Roeselare-trainer vroeg aan de toekijkende supporters of er nog kandidaten waren, maar die hielden wijselijk de boot af. De man zou zich ondertussen ook al geëxcuseerd hebben bij Van Wijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties