Joao Carlos en Huysegems zoeken naar de balans

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Joao Carlos en Huysegems zoeken naar de balans
Foto: © SC

Racing Genk begon op KV Mechelen pas in de tweede helft te voetballen en kreeg door Malinwa de rekening gepresenteerd. Stein Huysegems en Joao Carlos laken het gebrek aan motivatie en concentratie bij de Limburgers.

“Het is al zeker vijf wedstrijden dat we zo slecht starten”, zucht Joao Carlos. “Onze tweede helft is altijd veel beter dan onze eerste. De eerste 45 minuten waren vandaag gewoon een catastrofe.”
 
Balans vinden
 
“Als we aan de top willen spelen, moeten we daar een balans in vinden. We moeten niet wachten tot de tweede helt om proberen de wedstrijd te winnen. Voor de wedstrijd zijn we gemotiveerd en geconcentreerd, maar eens we op het veld zijn vergeten we weer vijftig minuten te voetballen. Als het dan 2-0 of 3-0 achterstaat, dan is het al voorbij.”
 
“De eerste helft was gewoon slecht”, treedt Huysegems zijn collega bij. “Dan blijven we bijna altijd onder ons niveau. We moeten scherper beginnen, maar blijkbaar moeten we eerst op achterstand komen om wakker te worden.”
 
Waarschuwen voor Lierse
 
Joao Carlos waarschuwt zijn collega’s ook voor de bekerwedstrijd tegen Lierse. “Als we in de beker zo tegen Lierse starten, is het gedaan. We moeten thuis een goed resultaat neerzetten, anders wordt het heel moeilijk. Ook tegen Lierse.”
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties