Wasilewski: "Ik wou de strafschop graag trappen"

De Nijs Michael
| 1 reacties
Wasilewski: "Ik wou de strafschop graag trappen"
Foto: © SC

Anderlecht sleepte via een penalty van Thomas Chatelle nog op een 1-1-gelijkspel uit de brand in Moeskroen. Marcin Wasilewski is blij met het gescoorde doelpunt van Chatelle, maar toch had de Pool liever zelf getrapt.

"Ik wou hem graag trappen", legt Wasilewski uit in HLN. "Maar we waren met drie aangeduid: Chatelle, Gillet en ik. Thomas voelde zich blijkbaar goed, want hij pakte meteen de bal. Zijn strafschop was goed gegeven. Hij zat erin, dus is er geen probleem."

"Dit was mijn vierde strafschop voor Anderlecht, mijn derde al dit seizoen. En ze gingen er allemaal in", verdedigt Chatelle zich. "Waarom zou ik dan mijn verantwoordelijkheid niet nemen? Ik weet het, de penalty van Wasilewski vorige week tegen Standard was vlekkeloos gegeven. Maar toen ik hier naar de bal ging deed 'Wasil' teken met zijn hoofd dat ik hem mocht nemen. Denk je dat hij zoiets zomaar zou laten gebeuren als het hem niet zint? Hij zou in staat zijn me van achteren te tackelen als hij hem absoluut wilde nemen (lacht)."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties