Volders slaapt niet door problemen bij Moeskroen

Volders slaapt niet door problemen bij Moeskroen
Foto: © SC

Mark Volders (foto) lijkt momenteel een déjà vu mee te maken bij Excelsior Moeskroen. De Henegouwse club heeft grote financiële problemen en lijkt het einde van het seizoen niet te gaan halen. Eerder maakte Volders dit al eens mee bij SK Lommel.

Excelsior Moeskroen ging na een zwakke wedstrijd met 2-0 verliezen bij degradatiekandidaat Roeselare. Mark Volders, de doelman van Les Hurlus, vond de nederlaag helemaal niet onlogisch. "Vrijdag hebben we een serieuze tik gekregen toen het stadsbestuur besliste om geen twee miljoen euro te investeren", zegt Volders. "In plaats van ons voor te bereiden op de wedstrijd van zaterdag, hebben we vooral over onze problemen gepraat", zegt de sluitpost in de krant GvA.

Moeskroen heeft zichzelf nu nog tien dagen de tijd gegeven om een nieuwe sponsor of investeerder te vinden. De spelers geloven er evenwel niet echt meer in. "De meesten van ons denken en voelen dat de club voor een onmogelijke opdracht staat. We moeten nu tien dagen in spanning bang afwachten", gaat Volders voort. "Ik heb een aantal slapeloze nachten achter de rug en ik ben trouwens niet de enige die al een paar nachten geen oog meer dicht doet", besluit Volders.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties