Bölöni: "Heb vervanging van Jovanovic geweigerd"

De Nijs Michael
| 5 reacties
Bölöni: "Heb vervanging van Jovanovic geweigerd"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni zag Standard een goede partij spelen tegen Racing Genk, maar de Rouches moesten wel tot in de slotfase wachten op een tweede treffer. "Ons probleem met een gebrek aan efficiëntie is nog steeds niet van de baan", stelt Bölöni vast.

"Iedereen spreekt wel over een verdiende zege, maar het heeft veel te lang geduurd voor we die tweede goal maakten", blijft Bölöni nuchter in HNB. "Ik heb wel een goede mentaliteit gezien en die wil ik behouden. Het is de mentaliteit die ik al had gevraagd voor we werden uitgeschakeld in de UEFA Cup. We hebben die alleen niet voldoende kunnen omzetten in goals."

Milan Jovanovic mocht na twee weken fysieke ongemakken opnieuw in de basis starten. De Serviër speelde een behoorlijke wedstrijd en deed het ondanks een gebrek aan ritme ook na de pauze uitstekend. "Bij de rust heeft Jovanovic om een vervanging gevraagd, maar die heb ik geweigerd", reageert Bölöni.

Door de overwinning tegen Genk en het verlies van Anderlecht in Mechelen staat Standard weer helemaal bovenaan in het klassement, maar toch blijft men in Luik bijzonder rustig. "Ik bekijk het anders. Club Brugge heeft verloren, waardoor we dichter in de buurt komen van een UEFA Cup-ticket. Dat is ons eerste doel. Over ons tweede doel (de titel, red.) kan ik dit zeggen: we gaan tot het einde hard werken", aldus de oefenmeester.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties