De revanche van Tim Smolders

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
De revanche van Tim Smolders
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bijna vijf jaar geleden verliet Tim Smolders Club Brugge. Zondag lag hij met twee assists mee aan de basis van de zware 1-4-nederlaag van blauw-zwart tegen AA Gent.

“Ik ben gewoon een deel van het geheel”, relativeert Smolders meteen zijn eigen aandeel in de zege. “Het maakt mij niet uit wie er een assist geeft en wie er scoort. Voetbal blijft een ploegsport. Dat heeft Gent duidelijk begrepen. Dat is echt fantastisch. Zelf ben ik ook nooit de speler geweest die vijf man gaat dribbelen en dan scoren. Dat doet Ruiz wel.”

Voelt dit voor Smolders nog aan als een revanche? “Het doet me alvast veel plezier zo te presteren tegen een ploeg waar ik zolang gespeeld heb. Mijn familie en vrienden zaten vandaag ook in de tribune. En dat het dan met de aartsrivaal is, geeft toch een tikkeltje extra.”

Bevestigen

Dankzij de zege komt AA Gent tot op vijf punten van Club Brugge. “We moeten eerst naar onszelf kijken”, blijft Smolders kalm. “Als we volgende week tegen Zulte Waregem niet winnen, heeft dit weinig nut gehad.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties