Eendracht Aalst praat met De Vroe

De Nijs Michael
| 0 reacties
Eendracht Aalst praat met De Vroe
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eendracht Aalst denkt al volop aan volgend seizoen. Eerder konden we al melden dat de Ajuinen Thomas Troch terug naar het Pierre Cornelisstadion willen halen, nu blijkt dat de derdeklasser ook rond de tafel zit met doelman Griffin De Vroe.

Steven Van Steenberghe, de huidige nummer één tussen de palen bij Eendracht Aalst, doet het goed. Desondanks blijft zijn situatie in de carnavalstad onduidelijk. Lieven De Veirman verbrak zijn contract dan weer, waardoor Aalst met het oog op volgend seizoen op zoek moet naar een extra doelman.

In dat opzicht hebben de Ajuinen volgens HLN hun oog laten vallen op Griffin De Vroe. De jonge doelman deed in het verleden eersteklasse-ervaring op bij Lokeren, maar sinds begin dit seizoen staat hij op de loonlijst van derdeklasser Standaard Wetteren. Hij verdedigde er dit seizoen 28 keer het doel.

Naast De Vroe en Troch is overigens ook Hammespeler Ewen Verheyden opnieuw in beeld bij Aalst. Marijn Steurs, die in de belangstelling van FCN Sint-Niklaas en OH Leuven staat, onderhandelt met Den Iendracht over een contractverlenging. 

De dagen van Roel Van Den Brande en Tidiany Coulibaly lijken daarentegen geteld, beide spelers kregen te horen dat ze deze zomer ondanks een doorlopend contract mogen vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties