Kortrijk: "Positie Vanhaezebrouck niet ter discussie"

De Nijs Michael
| 5 reacties
Kortrijk: "Positie Vanhaezebrouck niet ter discussie"
Foto: © SC

Kortrijk speelde een knappe heenronde, maar na Nieuwjaar vergaat het rood-wit minder goed. Na de nederlaag tegen rechtstreekse concurrent Dender verkeert de club zelfs in degradatiegevaar, maar toch behoudt men het vertrouwen in coach Hein Vanhaezebrouck.

Kortrijk kende voor de jaarwisseling weinig of geen kopzorgen, maar in de terugronde vergaat het de troepen van trainer Hein Vanhaezebrouck minder goed. Kortrijk haalde - mede door enkele foutieve scheidsrechterlijke beslissingen - amper drie punten uit de laatste tien wedstrijden en kijkt daardoor het degradatiespook in de ogen.

Bovendien staat het al vast dat trainer Vanhaezebrouck deze zomer naar Genk vertrekt, waardoor sommigen zich afvroegen of het niet beter is om de trainer nu al aan de kant te schuiven. Dat scenario kan echter op weinig steun uit de Kortrijkse bestuurskamer rekenen. 

"De positie van trainer Hein Vanhaezebrouck staat niet ter discussie en het bestuur heeft het volste vertrouwen in hem. Vanhaezebrouck blijft trainer tot het einde van het seizoen", meldt voorzitter Joseph Allijns in De Standaard. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties