Club Brugge zoekt verdedigers in Zweden

Anthony Van der Planken
| 17 reacties
Club Brugge zoekt verdedigers in Zweden
Foto: © SC

Club Brugge is druk op zoek naar verdedigende versterking. Die hoopt blauw-zwart in Zweden te vinden. Club heeft namelijk twee verdedigers van IFK Göteborg op het oog.

Clubs verdediging presteert al een heel seizoen ondermaats. Het is dan ook geen verrassing dat de West-Vlamingen op zoek zijn naar nieuw bloed. De Brugse scouts worden de laatste tijd vaak gesignaleerd in Zweden, waar ze twee verdedigers van IFK Göteborg zouden volgen.

De eerste is Mattias Bjärsmyr, een 23-jarige sterke centrale verdediger van 1,86 meter. Bjärsmyr verzamelde al een hele reeks caps bij de beloften en werd ook al twee keer opgeroepen voor het A-team. Veel moet Bjärsmyr niet kosten, de verdediger is in december immers transfervrij.

De tweede naam op Clubs lijstje is Adam Johansson, rechtsachter én aanvoerder van Göteborg. Johansson is 26 en verzamelde al vier caps.

Club Brugge krijgt wel af te rekenen met stevige concurrentie. Met name Bjärsmyr zou ook gegeerd zijn door een reeks Nederlandse clubs. Daarnaast werden ook Anderlecht, Glasgow Rangers en Salzburg afgelopen winter in verband met de verdediger gebracht. [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties