Miss Honduras volgt Bernardez naar België

De Nijs Michael
| 9 reacties
Miss Honduras volgt Bernardez naar België
Foto: © SC

Vanaf volgend seizoen hebben de supporters van Anderlecht een extra reden om naar het Astridpark af te zakken. Voormalig Miss Honduras Wendy Salgado, tevens de toekomstige echtgenote van Victor Bernardez, komt de Brusselse fans namelijk vervoegen.

"Met haar erbij zal ik me helemaal thuis voelen in België", glundert Bernardez in HNB. "Ik heb haar vorig jaar voor ik naar Anderlecht kwam ten huwelijk gevraagd toen ik heel haar familie had uitgenodigd voor een feestje. Ik heb haar leren kennen via een vriend, maar daarvoor kende ik Wendy alleen van op tv. Zelfs op televisie was ik al onder de indruk van haar schoonheid. We huwen op 26 juni. Ik weet dat Anderlecht dan in volle voorbereiding zit op het nieuwe seizoen, maar dat valt wel te regelen."

Intussen is Anderlecht nog steeds in een hevige titelstrijd verwikkeld. "Hoewel ik hier nog maar zes maanden ben, beleef ik deze titelstrijd zoals al mijn andere ploegmaats", reageert de polyvalente verdediger. "Als we 6 op 6 halen dan worden we kampioen. Het zal ook mijn titel zijn. Sinds ik een vast contract heb voel ik me echt een volwaardige Anderlechtspeler. In je testperiode heb je altijd schrik om slechte passes te geven. Je weet niet hoe je je moet gedragen. Nu voel ik mij bevrijd."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties