Tanghe: "Ik zag geen ploeg die ervoor wou vechten"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Tanghe: "Ik zag geen ploeg die ervoor wou vechten"
Foto: © SC

Roeselare-kapitein Stefaan Tanghe was hard voor zijn ploegmaats. De middenvelder wil tijdens de eindronde meer inzet zien. Anders lijkt een nieuw seizoen in eerste klasse heel ver weg.

“We probeerden te voetballen”, begon Tanghe nog positief. “Maar ik zag vandaag geen ploeg die er alles aan probeerde te doen om niet te verliezen. Ik kan niet in de hoofden van de andere spelers kijken, maar je merkt dat niet iedereen nog even gemotiveerd is.”

Tanghe trekt daarmee de inzet van sommige huurlingen in twijfel. “Het lijkt alsof ze meer bezig zijn met een transfer dan met de redding. Misschien zijn sommigen ook een beetje te veel opgehemeld door de pers. Jammer, want na onze goede reeks zat er toch iets meer in. Met dezelfde mentaliteit tijdens de laatste wedstrijden van het seizoen hadden we ons nog misschien rechtstreeks kunnen redden.”

Roeselare is nu definitief veroordeeld tot het spelen van de eindronde. Daarin treffen de West-Vlamingen tweedeklassers die op een positief elan kunnen voortgaan. “In die wedstrijden zullen we er wel 90 minuten vol voor moeten gaan. We moeten dan top zijn. Hopelijk kunnen we volgende week tegen Cercle Brugge nog een resultaat neerzetten. Dat zou goed zijn voor het vertrouwen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties