Blijft Anthuenis wel de coach van Germinal Beerschot?

Mathias Dumarey
| 28 reacties
Blijft Anthuenis wel de coach van Germinal Beerschot?
Foto: © SC

Het is nog niet helemaal zeker dat Aimé Anthuenis ook volgend seizoen trainer is bij Germinal Beerschot. Er was al een mondeling akkoord tussen beide partijen, maar de handtekeningen ontbreken nog.

Bijkomend probleem voor Aimé Anthuenis is het feit dat het bestuur van Germinal Beerschot wat kritiek heeft op de trainingsmethodes van de gelouterde coach. In de bestuurskamer wil men dat er harder en efficiënter getraind moet worden.

Anthuenis deed het nochtans goed nadat hij op het einde van de heenronde overnam van Harm Van Veldhoven. Hij loodste de ploeg uit de degradatiezone. Door die goede resultaten kwamen de club en Anthuenis snel overeen om nog twee jaar langer door te gaan, maar het akkoord was mondeling. De noodzakelijke handtekeningen moeten nog steeds gezet worden.

Op de regionale zender ATV deed Jos Verhaeghen, straks de ex-voorzitter, nog een opmerkelijke uitspraak. "We willen graag hardere en efficiëntere trainingen zien. Als Aimé zich hierin kan vinden, dan zal zijn contract verlengd worden. Het is onze wens om met hem door te gaan, maar dan moet hij wel aan onze eisen voldoen. Ik denk wel dat we er uiteindelijk uit zullen raken", aldus Verhaeghen.

Anthuenis zelf maakt zich hoegenaamd geen zorgen over de gang van zaken. "Ik ben nog niet bezig met het volgende seizoen. De reportage van Verhaeghen heb ik niet gezien op tv, maar voor mij is een gegeven woord een woord", besluit de ex-oefenmeester van onder meer Genk en Anderlecht in HLN en HNB. (AN)





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties