Huysegems: "Niemand wilde ervoor knokken"

Steurbaut Kersten
| 30 reacties
Huysegems: "Niemand wilde ervoor knokken"
Foto: © SC

Racing Genk gaf Anderlecht zaterdag weinig weerstand. Aanvaller Stein Huysegems was niet te spreken over de mentaliteit waarmee veel ploegmaats op het veld verschenen.

Huysegems had tegen Anderlecht zelf de score kunnen openen. Net voor de treffer van Mbark Boussoufa omspeelde hij Davy Schollen, maar vergat hij te besluiten. Elayniv Barda trapte zijn voorzet knullig naast.


Dramatisch


Het was de enige uitgespeelde kans die de bekerfinalist op de mat kon leggen. “We hebben het veel te makkelijk laten lopen”, jammert Huysegems. “Wat we vandaag brachten, was dramatisch. We dachten niet aan voetballen. Een schande voor een ploeg als Racing Genk.”

 

De aanvaller die tijdens de winterstop overkwam van Twente maakt een zelfde conclusie over de terugronde. “We hebben te veel matchen gewoon weggegeven. Niemand wil ervoor knokken. Dat is jammer. We zullen hier toch eens over moeten praten in de groep, want de ingesteldheid moet dringend veranderen.”

 

Bekerfinale

 

“Hopelijk kunnen we zaterdag iets rechtzetten in de bekerfinale. Het is de enige manier om het ondermaatse seizoen van Racing Genk te redden. Dat besef moet nu doordringen in de ploeg.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties