Ambitieuze Demol wil in voetsporen van Gerets treden

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Ambitieuze Demol wil in voetsporen van Gerets treden
Foto: © SC

Stéphane Demol (foto) krijgt in België een nieuwe kans om als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Bij Charleroi begint hij aan een nieuw avontuur. Demol is erg ambitieus en wil graag een nieuwe 'Eric Gerets' worden.

Stéphane Demol is vooral Charleroi-voorzitter Abbas Bayat dankbaar voor de kans die hij krijgt. "Het is hij die voor mij heeft gekozen. Van Mogi Bayat weet ik dat hij een voorkeur had voor een terugkeer van Jacky Mathijssen", aldus de nieuwbakken trainer van de Karolo's in HLN.

"Mogi bewaarde goede herinneringen aan de samenwerking met Mathijssen en als het aan Mogi had gelegen was hij hier opnieuw coach geworden. Abbas was het niet met hem eens en dat is mijn geluk", aldus Demol die heel ambitieus aan het nieuwe seizoen wil beginnen. "Ik wil me niet vergelijken met Eric Gerets maar het is toch de bedoeling om in zijn voetsporen te treden. Geleidelijk aan, zoals ik het ook als speler deed", aldus Demol.

"Ik speelde destijds voor Anderlecht, Bologna, Porto en Standard. Ik zou er zo voor tekenen mocht ik als trainer hetzelfde parcours kunnen afleggen. Of het me ook zal lukken, is afwachten. In die zin is dit seizoen cruciaal voor mij", besluit Demol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties