Onyewu op lijstje Real Madrid

Anthony Van der Planken
| 37 reacties
Onyewu op lijstje Real Madrid
Foto: © SC

Oguchi Onyewu staat op het verlanglijstje van Real Madrid. Dat schrijft de Spaanse pers.

Onyewu is einde contract bij Standard en kan dus gratis vertrekken. De Amerikaanse verdediger speelde afgelopen maand een ijzersterke Confederations Cup en kan dus op heel wat interesse rekenen. Volgens El Mundo Deportivo denkt zelfs het grote Real Madrid aan Onyewu. De verdediger zou in beeld komen moest de club toch nog naast Liverpool-speler Arbeloa grijpen.

Onyewu is voor Real vooral marketing-technisch erg interessant. De Koninklijke wil immers de onontgonnen Amerikaanse markt veroveren en daarvoor is een Amerikaan in de selectie ideaal. Bovendien heeft Onyewu ook een Belgisch paspoort, waardoor er geen niet-EU plek in Reals team verloren gaat.

Het is niet de eerste keer dat Real interesse toont in Onyewu. Twee jaar geleden meldde Standard al een bod van 6 miljoen euro van de Koninklijke ontvangen te hebben, maar de Luikse club weigerde toen mee te werken aan een transfer.

Onyewu onderhandelt bovendien nog steeds met Ajax Amsterdam. Afgelopen weekend zouden beide partijen dicht bij een akkoord gestaan hebben.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties