Meeuws: "Ik kijk al lang uit naar nieuwe baan"

Anthony Van der Planken
| 1 reacties
Meeuws: "Ik kijk al lang uit naar nieuwe baan"
Foto: © SC

Walter Meeuws wordt zo goed als zeker de nieuwe trainer van de Marokkaanse topclub FAR Rabat. Normaal tekent de 58-jarige coach morgen zijn contract.

“We hebben inderdaad een mondeling akkoord”, vertelt Meeuws in GvA. “Ik kijk al lang uit naar een nieuwe baan als coach. Trainer zijn, dat is en blijft mijn ding. Dat geen enkele Belgische eersteklasser tijdens de voorbije periode ook maar een beetje belangstelling voor mij als trainer toonde, heeft me dan ook geweldig ontgoocheld. Ik telde blijkbaar niet meer mee. Gelukkig denken andere mensen in de voetbalwereld daar anders over.”

“Toen FAR zich meldde, was voor mij de keuze snel gemaakt. Ik werkte eerder al in Marokko bij Raja Casablanca, ken daardoor de club dus behoorlijk en weet waarvoor ze staat. Bij FAR spelen enkel Marokkaanse jongens. Het is de bedoeling dat ik de jeugd laat doorstromen. FAR beschikt over een geweldige accommodatie, één van de mooiste van Afrika, en heeft een school waar jonge spelers worden opgeleid. En ze willen uiteraard de beste club van Marokko zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties