Hoeneß: 'Zidane moet ophouden met stoken'

Nico Wieme
| 2 reacties
Hoeneß: 'Zidane moet ophouden met stoken'
Foto: © SC

Bij Bayern München zijn ze het gevlij van Real Madrid aan het adres van sterspeler Franck Ribéry meer dan beu. Manager Uli Hoeneß en coach Louis Van Gaal laten aan duidelijkheid niets te wensen over: de Fransman blijft in Duitse loondienst.

Uli Hoenß is meer dan duidelijk als het over de situatie van Franck Ribéry (foto boven) gaat. “We zijn met Louis Van Gaal gaan eten. Daarbij hebben we duidelijk afgesproken dat Franck bij ons blijft. De deadline om Ribéry binnen te halen is afgelopen woensdag verstreken. Alle clubs wisten dat.” De Fransman mocht de Zuid-Duitsers voor 80 miljoen euro verlaten.

 

De Bayernmanager spaart zijn kritiek niet aan het adres van de managers van Ribéry. “De managers van Franck moeten eindelijk begrijpen dat men met Bayern niet kan omgaan zoals met andere clubs! Ze moeten niet voortdurend inpraten op Franck.”

 

Ook Zinedine Zidane (foto rechts), raadgever van Real Madrid, krijgt een serieuze veeg uit de pan. “Het moet nu eindelijk gedaan zijn met dat gestook. Het is genoeg geweest! Bij Real praten wij enkel met de heren Perez en Jimenez. De rest interesseert ons niet. Als de achterklap niet ophoudt, richten we ons tot de FIFA”, aldus Hoeneß in Bild. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties