KV Mechelen wint bij KVSK United

De Nijs Michael
| 11 reacties
KV Mechelen wint bij KVSK United
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Alle eersteklassers hebben dan ook de laatste rechte lijn richting seizoensstart ingezet. Dat is niet anders bij KV Mechelen, de Manenblussers wonnen gisteren simpel bij tweedeklasser KVSK United. Het werd 0-3.

KV Mechelen ging als een komeet van start, na vijf minuten stonden de rood-gelen al op voorsprong. Salim, die werd uitgespeeld als diepe spits, plaatste de bal in de rechterbenedenhoek. De Jordaniër bood Iddi vervolgens de 0-2 aan, maar de oudste van de broertjes Iddi vond de plaatselijke doelman op zijn weg. KVSK United liet zich niet onbetuigd en op het kwartier was het bijna 1-1, Olivier Renard ranselde een stevige kopbal echter uit zijn doel. De partij bloedde vervolgens een beetje dood, tot Dunkovic er na een strafschopovertreding op Salim 0-2 kon van maken.

In de tweede periode kreeg Salim een uitstekende kans op de 0-3, maar de Jordaniër kon de bal niet in doel verwerken. Bijna kreeg KV Mechelen het deksel op de neus toen een vrije trap afweek op Pinxten, maar de rood-gelen kwamen met de schrik vrij. Op het uur was de partij dan helemaal gespeeld. De jongste van de gebroeders Iddi draaide zich knap vrij en schoot de bal in de winkelhaak binnen. 3-0, meteen de eindstand.

KVSK: Sengier, De Coninck, Chergui, Delande, Pinxten, Debauve (78' Rombouts), Dufour, Pereira (46' Azevedo), Vanaken (64' Caramazza), Ketting, Brouwers (64' Stassin)

KV Mechelen: Renard, Chen (46' Van Goethem), Ivens, Van Dessel (46' Ghomsi), Moro, Iddi A. (69' Grondin), Iddi G. (78' Nong), Buyens (46' Kourouma), Dunkovic, Gorius (46' Vrancken), Salim (67' Destorme)

Doelpunten: 5' Salim (0-1), 45' Dunkovic (0-2, pen), 61' Iddi G. (0-3)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties