Westerlo legt OH Leuven over de knie

Westerlo en OH Leuven oefenden gisteren tegen elkaar. Beide ploegen maakten er een leuke voetbalavond van. De aanwezige fans zagen uiteindelijk zes doelpunten, Westerlo haalde het met 4-2.

De bezoekers namen een vliegende start tegen Westerlo. Al na vijf minuten konden de Vlaams-Brabanders vieren na een doelpunt van Eboigbé. Weuts bracht de tweedeklasser na een half uur zelfs op een 0-2-voorsprong, meteen ook de ruststand.

Na de pauze herpakten de jongens van coach Jan Ceulemans zich. Van Asten deed de netten net voor het uur trillen en enkele minuten later zorgde Ceesay voor een gelijke stand. Westerlo haalde de voet niet van het gaspedaal. Integendeel, twee minuten later schoot Scheelen blauw-geel op voorsprong. Ceesay kon vlak voor tijd nog de 4-2-eindcijfers vastleggen.

Westerlo: Deelkens, Vanaudenaerde (10' Annab), Christiaens (40' Scheelen), Van Kerckhoven (46' Zelenka), Delen, Modubi, Sahin (46' Ceesay), Adams, Sarki, Van Asten (57' Bidaoui), Dekelver.

Doelpunten: 5' Eboigbé 0-1, 32' Weuts 0-2, 57' Van Asten 1-2, 65' Ceesay 2-2, 67' Scheelen 3-2, 87' Ceesay 4-2.