"Wij hebben even goede aanval als Standard"

Mathias Dumarey
| 42 reacties
"Wij hebben even goede aanval als Standard"
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck (foto), de manager van RSC Anderlecht, is zeer tevreden over wat de club liet zien tegen Sivasspor. Hij looft vooral de aanvallers van paarswit. "Die linie is even goed als die van onze concurrenten van Standard."

Matias Suarez schitterde voor het eerst in het Anderlecht-shirt, Tom De Sutter scoorde twee doelpunten en toonde meteen dat hij er al staat en Nicolas Frutos luisterde zijn rentree op met een goal. Meer moet dat niet zijn om het Anderlecht-bestuur gelukkig te maken.

"Vorig seizoen waren er twee verschillen met Standard. Achterin hadden zij een ijzersterk duo met Oguchi Onyewu en Mohammed Sarr en ze hadden spitsen die telkens een beslissende rol speelden. Onze aanval schat ik voor dit seizoen nu zeker even hoog in als die van hen", aldus Herman Van Holsbeeck in de kranten.

"De ontwikkeling van Suarez verbaast me geenszins. Dinsdag was hij opnieuw de Suarez die ik in Argentinië aan het werk heb gezien en ongelooflijke dingen zag doen. Hij was een van de beste jonge spelers die ik ooit heb bezig gezien. Hij heeft volgens mij nog een onvoorstelbare progressiemarge", gaat de Anderlecht-manager verder die ook lof heeft voor Suarez' landgenoot Nicolas Frutos. "Hij is gretig en oogt scherp. Als hij nu eens gespaard blijft van blessures, is hij een absolute topspits want zijn statistieken zijn indrukwekkend", besluit Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties