KV Mechelen verliest van Beveren

De Nijs Michael
| 6 reacties
KV Mechelen verliest van Beveren
Foto: © SC

Het seizoen in de hoogste afdeling werd vorig weekend al op gang getrapt, maar KV Mechelen werkte woensdag toch nog een oefenpartij af. De rood-gelen gingen met 1-0 onderuit tegen tweedeklasser Beveren.

De spelers die KV Mechelen afgelopen zaterdag naar de leiding in de Jupiler Pro League trapten, kregen in de oefenwedstrijd tegen Beveren rust. Wel van de partij was Nacer Ben Hamou, een zestienjarige speler die de voorbije weken een uistekende indruk naliet bij de elite.

De wedstrijd had weinig om het lijf. De eerste helft verliep gelijkopgaand, maar in de tweede periode nam Beveren het voortouw. De Waaslanders werden daarvoor uiteindelijk beloond, de ingevallen Ceesay scoorde een kwartier voor tijd het winnende doelpunt.

Opstelling Beveren: De Jonghe, Aerts, Lardenoit, Baghdad, Peersman, Collen, Vanbelle, Cousin, Snelders, Kalala, De Wilde.


KV Mechelen: Devriendt, Moro, Mellemans, Van Goethem (75' Van Hoevelen), Mununga (85' Destorme), Dunkovic, Buyens, Salim, Iddi G., Kourouma, Ben Hamou (80' Iddi A.).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties