Anderlecht volgt Pereira, Carney krijgt geen contract

De Nijs Michael
| 12 reacties
Anderlecht volgt Pereira, Carney krijgt geen contract
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht maakt nog steeds kans op een Champions League-ticket en dat is de scouts van paars-wit uiteraard ook meegedeeld. Zo hebben de Brusselaars de piste van João Pereira opnieuw geopend. David Carney krijgt dan weer geen contract in het Astridpark.

Anderlecht volgt Pereira al sinds begin dit jaar. De Portugees staat in eigen land te boek als een offensief ingestelde rechtsachter met een hevig temperament. De voormalige jeugdinternational verdedigt momenteel de kleuren van Sporting Braga

Als paars-wit Pereira effectief naar Brussel wil halen, moet de vice-kampioen twee tot drie miljoen euro neertellen. Herman Van Holsbeeck benadrukt dan ook dat Pereira slechts een concrete piste wordt als Anderlecht zich plaatst voor de groepsfase van de Champions League.

David Carney krijgt geen contract in het Astridpark, meldt HNB. De Australische international maakte een degelijke indruk tijdens zijn testperiode, maar zolang Jelle Van Damme geen andere oorden opzoekt, is de komst van een linksachter niet noodzakelijk. Anderlecht gaat Carney wel blijven volgen met het oog op de toekomst.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties