Tözser vindt zijn draai bij Genk

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Tözser vindt zijn draai bij Genk
Foto: © SC

Daniel Tözser vindt zijn draai bij Racing Genk. De Hongaar groeide onder trainer Hein Vanhaezebrouck uit tot een vaste waarde en scoorde terloops ook al twee doelpunten tegen Zulte Waregem.

"Het is natuurlijk een verademing voor mij dat ik na een moeilijk aanpassingsjaar eindelijk mijn draai begin te vinden. Ik wil er wel meteen aan toevoegen dat ik nooit wegwilde bij Racing Genk. Ik heb nooit aangestuurd op een transfer, het was de pers die dat beweerde", aldus Daniel Tözser in HNB.

"Ik voel me hier goed en mijn echtgenote en ik hebben heel wat vrienden. We trekken vooral op met onze landgenoten Balazs Toth en Roland Juhasz van Anderlecht", gaat Tözser verder die al uitkijkt naar de Europese wedstrijd tegen Lille.

"Als het een beetje meezit kan het een leuke wedstrijd worden. Ik kijk er enorm naar uit want het is voor dit soort wedstrijden dat ik naar Genk ben gekomen. Als we het niveau van onze eerste helft tegen Gent halen, hoeven we niet bang te zijn. Veel zal afhangen van de manier waarop we met onze kansen omgaan." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties