Anderlecht verhoogt de prijs voor Biglia

Mathias Dumarey
| 72 reacties
Anderlecht verhoogt de prijs voor Biglia
Foto: © SC

Lucas Biglia (foto) is net als de hele ploeg van Anderlecht voortvarend aan het seizoen begonnen. Zijn goede prestaties zorgen ervoor dat geïnteresseerde teams weer wat meer zullen moeten betalen aan paarswit mochten ze hem willen weghalen.

Enkele weken geleden zouden ze in Anderlecht zeker hebben willen meewerken aan een transfer van Lucas Biglia. De Argentijnse middenvelder maakte in zijn periode in Brussel nog niet al te veel indruk en werd vaak smalend 'de prins van de laterale bal' genoemd. De jongste drie wedstrijden presteerde de Argentijn echter heel goed en lijkt hij ook te hebben ingezien dat je ook een dieptepass kan geven.

"Gezien het niveau dat Lucas nu haalt, zullen wij heel veel geld vragen aan de club die hem wil. De kans dat hij nog vertrekt voor het einde van de transferperiode is echter klein. Door de crisis op de transfermarkt denk ik niet dat we nog een van onze tenoren zullen kwijtraken", aldus Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck in HLN.

"Door ons te kwalificeren tegen Sivasspor, kunnen we ook rustig blijven. Mochten we door de Turken zijn uitgeschakeld, gingen we sowieso twee van onze betere spelers van de hand moeten doen om het financiële verlies te compenseren", gaat Van Holsbeeck verder. De Anderlecht-manager sluit nieuwe versterkingen niet uit. "We hebben geen alternatief voor Marcin Wasilewski. We zijn nog altijd geïnteresseerd in João Pereira van Braga, maar van een transfer kan alleen maar sprake zijn als we ons plaatsen voor de poules. En hij zal onze enige transfer zijn", besluit Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties