Boussoufa blijft geloven in een mirakel tegen Lyon

Mathias Dumarey
| 42 reacties
Boussoufa blijft geloven in een mirakel tegen Lyon
Foto: © SC

Ofschoon Anderlecht vorige week netjes van de mat werd geveegd door een erg sterk Olympique Lyon wil Mbark Boussoufa (foto) niet weten van de uitschakeling. "We moeten geloven in een mirakel", zegt de Nederlandse Marokkaan in HLN.

Anderlecht moet met 4-0 winnen van Lyon wil het zich alsnog plaatsen voor het kampioenenbal. Niemand geeft een cent om de kansen van paarswit, maar Mbark Boussoufa weigert zich alsnog bij de uitschakeling neer te leggen.

"Ik weet dat het in Europa zo goed als onmogelijk is om een 5-1-achterstand op te halen, maar we moeten blijven geloven in een mirakel. Het is belangrijk dat we in Lyon toch nog een doelpunt konden scoren", aldus Mbark Boussoufa.

De Marokkaanse international kon ondanks de oplawaai van vorige week toch nog positieve dingen onthouden. "In de eerste helft was het verschil tussen Lyon en ons zeer groot, maar na de rust was dat helemaal niet meer het geval. We waren toen veel agressiever. We toonden een te groot respect voor Lyon en daar moeten we nu maar onze lessen uit trekken", besluit Boussoufa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties