Zulte Waregem stuurt Mortensen door

viki meeuwis
| 1 reacties
Zulte Waregem stuurt Mortensen door

Patrick Mortensen, die op proef was bij Zulte Waregem, zal niet worden uitgeleend aan de Westvlaamse club.

De negentienjarige aanvaller van Brøndby werd door Zulte Waregem opgemerkt naar aanleiding van de vele doelpunten die hij vorig jaar bij de reserven van de Deense club, Brøndby II genaamd, maakte. De club komt uit in wat in Denemarken de 2. Division øst wordt genoemd, vergelijkbaar met onze derde klasse. Vorig seizoen deed Mortensen de netten negentien keer trillen. Dat leverde hem dus een trip naar België op. Een verlengd verblijf zit er echter niet in, althans niet direct.

 

“Klopt, bij Zulte Waregem waren ze niet helemaal tevreden met de vorm waarin ik verkeerde. Volgens de club blijven ze wel geïnteresseerd en zou het kunnen dat ze op een later tijdstip nog eens contact zullen nemen”, aldus Mortensen op Bold.dk.

 

Mortensen zal zich nu concentreren op Brøndby en wil maar al te graag in het eerste team geraken. Naar eigen zeggen is hij daar klaar voor. “Het is natuurlijk de technische staf die daarover beslist. Ik ga zelf proberen zoveel mogelijk de weg naar de netten te vinden bij de reserven maar ik hoop dat ik op een gegeven moment de kans krijg in het eerste elftal”, gaf Mortensen nog mee.

 

De negentienjarige aanvaller speelde in totaal al vier matchen voor het eerste team in de SAS-Ligaen, alle vier onder toenmalig trainer Tom Køhlert.

Foto: Brøndby.com

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties